Terug

Volg Vandaag Inside

'Jammer dat we verdiende goal uiteindelijk niet krijgen'

'Jammer dat we verdiende goal uiteindelijk niet krijgen'

23 okt 2020, 10:23

Dick Advocaat maakte na de doelpuntloze remise in de Europa League tegen Dinamo Zagreb (0-0) een tevreden indruk. "Tegen deze defensieve ploeg hadden we het lastig, maar ik vond dat we goed bleven spelen. Complimenten voor de jongens, maar het blijft jammer dat we de verdiende goal uiteindelijk niet kregen", oordeelde de oud-bondscoach.

Advocaat vond dat zijn ploeg in Zagreb "volwassen" had gespeeld en de werklust ruim voldoende was. Feyenoord verzuimde echter te scoren. Zelfs een strafschop in de beginfase was niet aan de Rotterdammers besteed. Steven Berghuis schoot de bal hard tegen de keeper op. "Hij neemt ze altijd geweldig en heeft een goed schot in zijn benen. Steven blijft dus ook gewoon onze strafschoppen nemen."

Na de rode kaart voor verdediger Marcos Senesi in de 73e minuut (twee keer geel) had Feyenoord het nog even moeilijk. Advocaat nam de Argentijn echter niks kwalijk. "Ik kon niet goed zien of het wel een tweede gele kaart was. Het is niet meer terug te draaien, maar complimenten voor het elftal, dat het met tien man goed oppakte."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.