Terug

Volg Vandaag Inside

'James Rodríguez gespot bij fysio van PSV’

'James Rodríguez gespot bij fysio van PSV’

27 juni 2022, 13:22

Op social media circuleert het gerucht dat James Rodríguez de volgende aanwinst van PSV moet worden. De Colombiaanse middenvelder zou zelfs al in Eindhoven zijn, om zijn transfer af te ronden.

'Op persoonlijk titel kan ik melden dat James Rodriguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet', schrijft Martijn van Zijtveld op Twitter. De ESPN-commentator wordt in de comments gevraagd naar zijn bron. 'Een betrouwbare ooggetuigenverklaring', luidt het antwoord. Hoe betrouwbaar de bron van Van Zijtveld is, moet nog blijken. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International-journalist Marco Timmer spreken de geruchten tegen.

James staat onder contract bij Al-Rayyan uit Qatar, maar wil graag terug naar Europa. In Europa kwam de 30-jarige Colombiaan eerder uit voor FC Porto, AS Monaco, Bayern München, Real Madrid en Everton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.