Terug

Volg Vandaag Inside

Jamal Ben Saddik geopereerd na nieuwe kankerdiagnose

Jamal Ben Saddik geopereerd na nieuwe kankerdiagnose

13 mrt 2024, 13:33

Jamal Ben Saddik is opnieuw geopereerd aan schildklierkanker. Dat heeft zijn manager Ramzi Addarazi bevestigd tegenover de NOS. Saddik werd eerder in 2013 al eens geopereerd aan een schildklier en enkele jaren later nogmaals.

De Belgisch/Marokkaanse vechtsporter kwam zaterdag nog in opspraak toen hij als begeleider van Nabil Khachab na afloop van diens partij tegen Rico Verhoeven op de Glory Grand Prix een trappende beweging maakte naar de Nederlander. Saddik vocht in het verleden menig duel uit met Verhoeven.

Saddik is ontslagen uit het ziekenhuis, zei Addarrazi. "De komende dagen zal het medisch team laten weten of de operatie succesvol was", liet hij aan de NOS weten. Door de operatie zijn de nekspieren van de kickbokser zwaar beschadigd.

De bond Glory onderzoekt het incident met Verhoeven. "Als je weet wat er allemaal speelt in het leven van Jamal, dan is het niet zo vreemd dat Rico een gevoelig knopje bij hem raakte", zei Addarrazi. "Helaas heeft Jamal daarop die trap uitgedeeld. Maar we moeten het niet groter maken dan het is, het was maar een klein trapje. Als Jamal iemand echt wil raken, dan lukt hem dat wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.