Terug

Volg Vandaag Inside

Jaimie Vaes reageert op vermeende mishandeling door Lil Kleine

Jaimie Vaes reageert op vermeende mishandeling door Lil Kleine

2 mrt 2022, 18:01

Jaimie Vaes heeft tegenover Privé-verslaggever Jordi Versteegden op de website van De Telegraaf voor het eerst gereageerd op de vermeende mishandeling door haar verloofde Lil Kleine.

'Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker,' begint Jaimie Vaes. 'Ik ben een fulltime moeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val te lokken.'

'Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers,' besluit ze.

Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd twee weken geleden opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Hij zou het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur hebben geklemd.

Afgelopen maandag werd Lil Kleine opnieuw vastgezet op verdenking van mishandeling. De rapper werd eerder vrijgelaten, maar het OM ging met succes in beroep om dat terug te draaien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.