Terug

Volg Vandaag Inside

Jaimie Vaes: Lil Kleine eist dure horloges van mij en zoon terug

4 aug 2022, 13:40

Lil Kleine wil dure horloges van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes en zoon terughebben. Dat vertelt Vaes in haar realityserie Jaimie in The Vaes Lane op discovery+.

Het verhaal tussen de twee is bekend: de rapper wordt verdacht zijn ex-vriendin op 13 februari te hebben mishandeld na een avond stappen. Dat werd duidelijk uit beelden van showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Vaes vertelt in haar eigen serie bij de streamingdienst over een specifieke eis van Jorik Scholten, zoals haar ex in het echt heet. "Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest. Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.