Terug

Volg Vandaag Inside

Jaimie Vaes haalt uit naar vriend Lil Kleine: 'Onderontwikkelde types'

Jaimie Vaes haalt uit naar vriend Lil Kleine: 'Onderontwikkelde types'

2 mrt 2022, 16:17

Jaimie Vaes is niet gediend van de uitlatingen die vrienden van Lil Kleine hebben gedaan over hun relatie. De vrienden beweerden dat Vaes alleen voor het geld met de rapper samen was, waarna - de waarschijnlijk inmiddels ex-vriendin - nu hard uithaalt.

Eén van de personen die zich kritisch uitliet was de vaste beveiliger van Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet. 'Ze heeft haar plan al lang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat het zover is gekomen. Door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem, maar z’n geld', aldus de harde woorden aan het adres van de 32-jarige presentatrice. De Privé wist enkele weken geleden te melden waarom de vriendin van Lil Kleine nog altijd geen aangifte had gedaan tegen de mishandeling. Volgens het roddelblad zou zij namelijk een afkoopsom en een huis willen overhouden aan de mishandeling.

Vaes laat het er niet bij zitten nu de vrienden van Lil Kleine óók nog eens over haar heen vallen. Ze reageert dan ook als een gebeten hond tegenover juicekanaal Reality FBI: 'Oh deze man. Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ van 50+ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar stak. Jammer dat dit soort onderontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw word je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe', besluit Vaes.

Lil Kleine stond eerder dit jaar ook al voor een andere mishandeling voor de rechter. Toen reageerde René in VI Vandaag op de rapper. Bekijk het fragment hieronder terug.

René reageert op taakstraf rapper Lil Kleine: 'Hij is niet goed wijs'
1:55
René reageert op taakstraf rapper Lil Kleine: 'Hij is niet goed wijs'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.