Terug

Volg Vandaag Inside

Jahanbakhsh bezorgt Brighton punt met omhaal tegen Chelsea

Jahanbakhsh bezorgt Brighton punt met omhaal tegen Chelsea

1 jan 2020, 16:36

Alireza Jahanbakhsh heeft Brighton & Hove Albion in de thuiswedstrijd tegen Chelsea met een schitterende omhaal een punt bezorgd: 1-1. De oud-speler van AZ maakte in de 84e minuut gelijk.

Jahanbakhsh besloot na een corner tot het maken van een omhaal en tot ieders verbazing viel de bal binnen bij de ongedekte paal van Chelsea. Voor Jahanbakhsh was het de tweede opeenvolgende competitiewedstrijd waarin hij trefzeker was. In zijn eerste twintig wedstrijden voor Brighton kwam de topscorer van de eredivisie in het seizoen 2017-2018 niet tot scoren.

Jahanbakhsh was in de 68e minuut in het veld gekomen. Davy Pröpper had een basisplaats bij Brighton.

Captain César Azpilicueta had Chelsea al na tien minuten aan de leiding gebracht. Azpilicueta, die zijn honderdste duel als aanvoerder van de Londenaren speelde, kreeg de bal toevallig voor zijn voeten en schoot van dichtbij eenvoudig raak.

Chelsea had de afgelopen dagen de uitwedstrijden tegen Arsenal (1-2) en Tottenham Hotspur (0-2) nog gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.