Terug

Volg Vandaag Inside

Jacques Brinkman heeft spijt van actie bij De Oranjezomer: ‘Dit had ik nooit mogen doen’

Jacques Brinkman heeft spijt van actie bij De Oranjezomer: ‘Dit had ik nooit mogen doen’

2 aug 2021, 12:45

Jacques Brinkman heeft er spijt van dat hij zondag WhatsApp-berichten van zijn zoon Thierry voorlas in een uitzending van De Oranjezomer. De oud-tophockeyer uitte zijn frustratie over bondscoach Max Caldas, door enkele berichten voor te lezen van zijn zoon, die onderdeel van de Nederlandse hockeyploeg in Tokio was.

De voormalig Nederlands tophockeyer was zondag te gast bij De Oranjezomer om te praten over de pijnlijke uitschakeling van het Nederlands mannenhockeyteam, in de kwartfinale van de Olympische Spelen. Voor het eerst sinds 1984 liep Oranje een plek in de halve finales mis. Brinkman was teleurgesteld en stelde dat de spelers zichzelf niet konden zijn in het team van bondscoach Max Caldas. De voormalig hockeykampioen wilde dat illustreren met enkele berichten die zijn zoon had gestuurd.

Een dag later heeft Brinkman echter spijt van zijn actie, en biedt hij zijn excuses aan voor het voorlezen van de privéberichten van zijn zoon. ‘Beste volgers, via deze weg wil ik mijn excuses aanbieden, vooral naar mijn zoon Thierry, voor het voorlezen van privé berichtjes gisteren tijdens de uitzending van de Oranjezomer. Deze horen vertrouwelijk te blijven’, schrijft Jacques op Twitter. ‘Appjes ouder-kind blijven vertrouwelijk. Zat blijkbaar nog in emotie uitschakeling. Maar nul excuses. Dit had ik nooit mogen doen.’

Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor over hockeybondscoach Max Caldas
7:46
Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor over hockeybondscoach Max Caldas

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.