Terug

Volg Vandaag Inside

Jack van Gelder wil nummer 'Summer Holiday' opnemen na lofzang op social media

Jack van Gelder wil nummer 'Summer Holiday' opnemen na lofzang op social media

7 mei 2021, 18:01

Presentator Jack van Gelder was een aantal weken geleden te gast in het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. De beelden van een zingende Van Gelder gingen viral op het internet.

'Hallo ik heb iets heel vreemds', begint Van Gelder in een video op Instagram. 'Op één of andere manier is er iets ontstaan waarvan ik het bestaan niet af wist. Ik heb een paar weken geleden bij Jeroen van der Boom, in het programma Hoge Bomen, een stukje gezongen van het nummer Summer Holiday en tot mijn idiote verbazing is dat zogenaamd viral gegaan.'

'En een hele boel mensen vragen: 'Wanneer zing je het nou helemaal?'. Nou opzich vind ik dat wel een leuk idee, dus als iemand een goede band voor mij heeft en een opname studio dan ga ik het doen voor jullie. Dan voldoe ik aan de vraag, maar nogmaals het is een geintje en misschien moeten we het snel vergeten, maar ik word er wel erg veel mee geconfronteerd', aldus de presentator van Ziggo Sport.

Bekijk hieronder het fragment waarin Van Gelder een stuk van het nummer Summer Holiday zingt in het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom.

Jack van Gelder zingt en drumt erop los in Hoge Bomen
4:50
Jack van Gelder zingt en drumt erop los in Hoge Bomen

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.