Terug

Volg Vandaag Inside

Jack van Gelder oppert nieuwe trainer FC Utrecht: 'Zou een grote stunt zijn'

Jack van Gelder oppert nieuwe trainer FC Utrecht: 'Zou een grote stunt zijn'

5 nov 2020, 17:23

Eerder vandaag kwam naar buiten dat John van den Brom dicht bij een verrassende overstap lijkt van FC Utrecht naar Racing Genk. Jack van Gelder heeft op Twitter een suggestie gedaan voor de opvolger.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben beide clubs inmiddels een akkoord bereikt over een afkoopsom voor de 54-jarige coach, die in Utrecht nog tot medio 2022 onder contract staat.

Jack oppert dat FC Utrecht best eens Mark van Bommel zou kunnen benaderen als opvolger van John van den Brom. 'Zou dat een grote stunt vinden van beide kanten', schrijft de sportpresentator op Twitter. Vriend van de show Eric Meijers, beter bekend als ‘Kutkeeper-trainer’, onderschrijft de sugggestie van Van Gelder. 'Goede optie voor Utrecht denk ik.'

Wordt vervolgd…

Valentijn reageerde onlangs op een boze Jack van Gelder in Veronica Inside. Bekijk hieronder de beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.