Terug

Volg Vandaag Inside

Jack Plooij over situatie Christian Horner: 'Ik denk dat hij ermee weg gaat komen'

16 feb 2024, 14:28

Jack Plooij vertelt in De 538 Ochtendshow dat hij denkt dat Christian Horner uiteindelijk weg zal komen met het vermeende grensoverschrijdend gedrag bij het Formule 1-team van Red Bull.

Volgens Jack zijn er verschillende verhalen over Horner. "Gisteren vertelde Chris Woerts bij Vandaag Inside het verhaal dat een heleboel dingen uit Duitsland waren overgewaaid: 'dat hij een foto van zijn jongeheer had gestuurd naar iemand én dat is helemaal niet waar'".

"Christian Horner is best een beetje een Mart Smeets geworden of Matthijs van Nieuwkerk. Hij is gewoon een beetje een baasje geworden. Hij is in zichzelf gaan geloven en dat zei Johan Derksen gisteren ook: 'moet je je voorstellen dat je zoveel macht krijgt' en dat je bij de koning en koningin op visite mag. Je hebt gewoon macht en als je dat niet zo goed kan handelen dan ga je iemand wel een keer uitschelden en dat hangt nu aan zijn broek."

Jack denkt dat Horner uiteindelijk wel bij Red Bull zal blijven. “Ik denk dat hij het gaat redden, want anders hadden ze hem er toch al lang uitgezet. Ik denk dat hij ermee weg gaat komen. Als hij nou een scheve schaats had gereden, hadden ze hem al lang aan de kant gezet. Ik denk dat het allemaal weer met een sisser afloopt”, besluit de sportverslaggever.

Chris Woerts vertelde donderdagavond bij Vandaag Inside ook nieuws over Christian Horner. "Dán kan het niet anders dan dat hij weggaat". Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.