Terug

Volg Vandaag Inside

Jack Plooij: 'Nyck de Vries heeft contract getekend bij Formule 1-team'

Jack Plooij: 'Nyck de Vries heeft contract getekend bij Formule 1-team'

2 okt 2022, 13:55

Nyck de Vries zal komend seizoen - naast Max Verstappen - als tweede Nederlander te bewonderen zijn in de Formule 1. De Nederlander zou reeds een contract hebben getekend bij AlphaTauri, uitkomend in de koningsklasse van de autosport.

Dat stelt Formule 1-verslaggever Jack Plooij op basis van "een heel betrouwbare bron" bij Ziggo Sport Racing. "De Vries heeft getekend bij AlphaTauri en Gasly tekent volgende week bij Alpine - die is al mondeling overeengekomen. En allebei voor twee jaar", stelt Plooij.

Daarnaast heeft de verslaggever nog een nieuwtje te brengen over de straf die Red Bull staat te wachten na de vermeende overschrijding van het budgetplafond. "Er krijgen twee teams 7,5 miljoen dollar boete en beperkingen in de windtunnel. Voor allebei de team: Aston Martin en Red Bull Racing", besluit hij.

Jack Plooij was begin september te gast bij Vandaag Inside, waarna hij In de Wandelgangen een bijzondere anekdote vertelde. Kijk het fragment hieronder terug!

In de Wandelgangen met Jack Plooij: 'Ik zat ooit met een F1-coureur in de politiecel'
6:08
In de Wandelgangen met Jack Plooij: 'Ik zat ooit met een F1-coureur in de politiecel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.