Terug

Volg Vandaag Inside

Jack Grealish beroofd tijdens Everton-Manchester City: 'Buit van ruim een miljoen euro'

Jack Grealish beroofd tijdens Everton-Manchester City: 'Buit van ruim een miljoen euro'

29 dec 2023, 14:32

Jack Grealish is thuis beroofd, toen de speler van Manchester City woensdagavond op het veld stond tegen Everton hebben inbrekers toegeslagen. Die zouden voor ruim een miljoen euro aan juwelen hebben buitgemaakt.

Op het moment van de inbraak waren familieleden van Grealish de wedstrijd aan het kijken. Ook zijn verloofde was aanwezig. De familieleden zouden boven wat gehoord hebben en sloegen vervolgens alarm. De politie was snel ter plaatse met honden en een helikopter, maar de daders konden ontkomen. Er zijn ook nog geen arrestaties verricht.

Direct na het gewonnen duel werd Grealish geïnformeerd over de inbraak. City won het uitduel met Everton met 3-1. Grealish speelde de hele wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.