Terug

Volg Vandaag Inside

Jaarcijfers Juventus onthullen welke transfersom PSV ontving voor Ihattaren

Jaarcijfers Juventus onthullen welke transfersom PSV ontving voor Ihattaren

19 okt 2021, 16:13

Mohamed Ihattaren maakte afgelopen zomer op Deadline Day de overstap van PSV naar Juventus, dat hem direct weer verhuurde aan Sampdoria. Voetbal International dook in de jaarcijfers van Juve en zocht uit welke transfersom PSV ontving voor de 19-jarige middenvelder.

Uit het jaarverslag van de Italiaanse topclub blijkt dat de Eindhovenaren slechts 1,9 miljoen euro ontvingen voor Ihattaren. Door het behalen van bepaalde sportieve doelstellingen kan dat bedrag met nog maximaal twee miljoen euro stijgen.

Voorlopig speelde Ihattaren nog geen minuut in de Serie A. Hij zou afgelopen week vanwege privé-redenen zijn teruggekeerd naar Utrecht. Het AD meldde vervolgens dat de middenvelder niet meer terug wil keren naar Sampdoria, maar dat ook de club niet meer op hem zit te wachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.