Terug

Volg Vandaag Inside

Jaap Stam vervolgt trainerscarrière bij amateurs: 'Ik vind het fantastisch'

Jaap Stam vervolgt trainerscarrière bij amateurs: 'Ik vind het fantastisch'

2 feb 2024, 10:45

Oud-international Jaap Stam is vanaf komend voetbalseizoen hoofdtrainer van de amateurs van DOS Kampen. Dat is de club waar de oud-international begon met voetballen.

"Ik vind het fantastisch om terug te keren bij de club waar ik ooit begonnen ben. Afgelopen jaar heb ik op de achtergrond al geholpen met het opzetten van de jeugdopleiding en toen kwam het verzoek of ik een grotere rol wilde bekleden als hoofdtrainer. Ik kijk er naar uit om mijn oude club verder te helpen in het ontwikkelen van de jeugd en het eerste elftal", aldus de 51-jarige Stam, die als speler met Oranje op het WK van 1998 als derde eindigde en op de EK's van 2000 en 2004 in de halve eindstrijd strandde.

Het eerste elftal van DOS Kampen speelt momenteel in de 2e klasse en staat daarin op de zesde plaats. Stam werkte als hoofdtrainer eerder bij Jong Ajax, Reading FC, PEC Zwolle, Feyenoord en FC Cincinnati.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.