Terug

Volg Vandaag Inside

Jaap Stam genoemd als mogelijke opvolger Van Bronckhorst

Jaap Stam genoemd als mogelijke opvolger Van Bronckhorst

19 feb 2019, 17:15

Huidig PEC Zwolle-trainer Jaap Stam wordt genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord, meldt Valentijn Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

'Ik hoorde ook de naam van Jaap Stam in de wandelgangen, die schijnt er heel goed op te staan bij de Vrienden van Feyenoord', meldt Valentijn. 'Hij heeft bij Ajax gevoetbald, bij PSV gevoetbald en is een international die in diverse keukens heeft gekeken. Of hij de man is voor Feyenoord, dat moet je afwachten, maar zijn naam is in ieder geval gevallen.'

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, doordat Van Bronckhorst in januari bij de clubleiding aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.