Terug

Volg Vandaag Inside

Italië blijft steken op 1-1 tegen Oekraïne

Italië blijft steken op 1-1 tegen Oekraïne

11 okt 2018, 00:53

GENUA (ANP) - Italië is dit seizoen onder bondscoach Roberto Mancini nog niet bijster succesvol. De oefeninterland in Genua tegen Oekraïne eindigde in 1-1. Bij de rust was de stand nog 0-0. Federico Bernardeschi opende voor de thuisploeg in de 55e minuut de score. Roeslan Malinovskij maakte namens de bezoekers na ruim een uur gelijk. Italië wacht alweer vijf wedstrijden op een overwinning.

De oefeninterland tegen Oekraïne stond in het teken van de tragedie in augustus toen een verkeersbrug in Genua instortte. Daarbij kwamen 43 mensen om het leven.

Italië speelt zondag voor de Nations League uit tegen Polen. De teleurstellende ploeg van Mancini heeft na twee duels in groep 3 nog maar één punt, na duels vorige maand tegen Polen (1-1) en Portugal (1-0 verlies).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.