Terug

Volg Vandaag Inside

'Italiaanse wonderploeg Napoli denkt aan Neres bij vertrek van Lozano'

'Italiaanse wonderploeg Napoli denkt aan Neres bij vertrek van Lozano'

29 dec 2022, 17:48

David Neres kan na een half jaar Benfica mogelijk alweer een transfer maken. De Braziliaan zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Napoli, zo schrijft Corierre dello Sport.

Neres moet bij de koploper van de Serie A Hirving Lozano vervangen. Het contract van de Mexicaan loopt in 2024 af, maar Napoli wil voorkomen dat de oud-PSV'er gratis de deur uitloopt. En dus mag Lozano komende winter al voor de juiste prijs vertrekken.

De ex-Ajacied Neres speelt sinds dit seizoen bij Benfica. De Braziliaanse buitenspeler kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van Shakhtar Donetsk, die hem in januari overnamen van Ajax. Toen de oorlog in Oekraïne uitbrak wilde Neres vertrekken uit Donetsk.

Neres is dit seizoen al goed voor 8 doelpunten en 8 assists in 22 wedstrijden. De 25-jarige balvirtuoos moet zo'n veertig miljoen euro kosten. Voor Napoli is Armand Laurienté (Sassuolo) een goedkoper alternatief. De Fransman zou voor tien miljoen euro naar het zuiden van Italië kunnen komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.