Terug

Volg Vandaag Inside

Italiaanse minister: 'Misschien op 3 mei weer voetballen'

Italiaanse minister: 'Misschien op 3 mei weer voetballen'

19 mrt 2020, 15:20

Er is een kans dat op 3 mei de Italiaanse voetbalcompetitie in de Serie A wordt hervat. Dat heeft de minister van sport Vincenzo Spadafora gezegd. "Ik sluit het zeker niet uit, maar dit is ook geen harde toezegging. De mogelijkheid bestaat, maar zekerheid is er niet."

In Italië, in Europa vooralsnog het zwaarst getroffen land door de coronacrisis, werd in eerste instantie nog zonder publiek gespeeld. Vrij snel daarna werd besloten helemaal niet meer te voetballen. Voor zover bekend zijn op dit moment dertien spelers uit de Serie A besmet geraakt.

Spadafora riep de voetballers uit de hoogste klasse op eens na te denken over hun salaris en suggereerde dat ze mogelijk een bijdrage zouden kunnen leveren, nu alle clubs grote verliezen lijden. "Wat mij betreft is inleveren geen taboe."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.