Terug

Volg Vandaag Inside

Italiaanse minister: fans in stadions pas komend seizoen welkom

Italiaanse minister: fans in stadions pas komend seizoen welkom

16 juli 2020, 21:58

De voetbalstadions in de Italiaanse Serie A blijven de resterende wedstrijden van dit seizoen leeg. De Italiaanse bond had vorige week nog de hoop al snel weer wat supporters toe te laten, maar de Italiaanse minister van Sport Vincenzo Spadafora heeft donderdag laten weten dat dat niet gebeurt.

"Voor de heropening van stadions vinden we dat we ons moeten houden aan de lijn die tot nu toe is gevolgd", zei Spadafora in het Italiaanse parlement. "We werken hard samen met de Italiaanse voetbalbond en de Serie A om ervoor te zorgen dat in september, bij het begin van het nieuwe seizoen, er een manier is om de stadions te heropenen en tienduizenden fans weer toe te laten."

De Italiaanse competitie lag vanwege het coronavirus zo'n drie maanden stil. Er staan na donderdag nog vijf speelronden op het programma. De laatste speelronde is begin augustus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.