Terug

Volg Vandaag Inside

'Italiaanse grootmachten houden situatie Ziyech in de gaten'

'Italiaanse grootmachten houden situatie Ziyech in de gaten'

12 feb 2021, 12:09

Na drie wedstrijden geen minuten te hebben gemaakt voor Chelsea, mocht Hakim Ziyech donderdag in het FA Cup-duel met Barnsley weer eens in de basis starten. De ploeg van trainer Thomas Tuchel bereikte met veel pijn en moeite de kwartfinale van de FA Cup.

Ziyech kon geen potten breken in het duel met Barnsley en werd in de 69e minuut gewisseld. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Ajax, maar is sinds de komst van Tuchel niet meer zeker van een plek in de selectie van The Blues.

Mocht de situatie van Ziyech in Londen niet verbeteren, kan de oud-Ajacied een belletje verwachten uit Italië. Volgens Calciomercato houden AC Milan en Juventus de situatie van Ziyech nauwlettend in de gaten, en zouden zij in de zomer een poging willen wagen voor de 27-jarige spelmaker.

Onder de in januari ontslagen trainer Frank Lampard wist Hakim Ziyech wél te imponeren. De aanvallende middenvelder maakte in zijn eerste maanden bij Chelsea grote indruk op de mannen van Veronica Inside.

‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...
1:32
‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.