Terug

Volg Vandaag Inside

Italiaanse bond onderzoekt ruzie tussen Conte en voorzitter Juve

Italiaanse bond onderzoekt ruzie tussen Conte en voorzitter Juve

11 feb 2021, 15:53

De Italiaanse voetbalbond (FIGC) begint een onderzoek naar het gedrag van de voorzitter van Juventus en de trainer van Internazionale, tijdens de return van de halve finales van dinsdag in de Coppa Italia. Juventus-voorzitter Andrea Agnelli en Inter-trainer Antonio Conte kregen het toen aan de stok.

Juventus plaatste zich ten koste van Inter voor de finale van de Coppa Italia. Tijdens de topper ging het er fel aan toe tussen Conte en Agnelli. Op videobeelden is te zien hoe Conte tijdens de rust zijn middenvinger opsteekt naar Agnelli. Na de wedstrijd werd Conte dan weer de huid vol gescholden door Agnelli. Conte was van 2011 tot 2014 trainer van Juventus, de club waar hij dertien seizoenen als middenvelder speelde.

Het bondsparket laat nu weten een onderzoek op te starten. Onder meer de vierde man zal verhoord worden. "Juventus zou sportiever moeten zijn en meer respect moeten tonen", verklaarde Conte na de wedstrijd. "Volgens mij heeft de vierde official wel gezien wat er gebeurd is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.