Terug

Volg Vandaag Inside

Italiaan Rocchi fluit Benfica - Ajax

Italiaan Rocchi fluit Benfica - Ajax

5 nov 2018, 15:19

LISSABON (ANP) - Ajax krijgt woensdag in Lissabon tegen Benfica te maken met de Italiaanse scheidsrechter Gianluca Rocchi. De 45-jarige Rocchi was afgelopen zomer van de partij op het WK in Rusland. De Italiaan floot drie keer een Europese wedstrijd van Ajax, de laatste in mei vorig jaar in de halve finale van de Europa League tegen Olympique Lyon (4-1).

Ajax kan zich woensdagavond al verzekeren van een plek in de knock-outfase van de Champions League. Bij winst in het Estádio da Luz is de ploeg van trainer Erik ten Hag na vier groepsduels zeker van een vervolg in het belangrijkste Europese bekertoernooi. Twee weken geleden won Ajax in Amsterdam met 1-0 van Benfica.

De wedstrijd van PSV dinsdag op Wembley tegen Tottenham Hotspur staat onder leiding van Ivan Kruzliak uit Slowakije. Zowel PSV als de Spurs heeft na drie wedstrijden pas één punt in groep B.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.