Terug

Volg Vandaag Inside

Isimat-Mirin alweer weg bij Besiktas

Isimat-Mirin alweer weg bij Besiktas

21 aug 2019, 12:47

TOULOUSE (ANP) - Nicolas Isimat-Mirin is al na ruim een half jaar vertrokken bij de Turkse club Besiktas, dat de Fransman in januari van dit jaar overnam van PSV. De 27-jarige verdediger vervolgt zijn loopbaan in Frankrijk, bij Toulouse. De Franse club huurt Isimat-Mirin voor een jaar en heeft een optie tot koop.

Isimat-Mirin speelde van 2014 tot begin dit jaar bij PSV. Onder Phillip Cocu was de Fransman een vaste waarde, maar onder Mark van Bommel niet. Isimat behaalde met PSV in 2015, 2016 en 2018 de landstitel. Daarvoor speelde hij voor AS Monaco en Valenciennes.

Woensdag traint Isimat-Mirin al mee bij Toulouse, dat het zondag opneemt tegen kampioen Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.