Terug

Volg Vandaag Inside

Oud Willem II'er Isak bezorgt Sociedad winst in Baskische derby

Oud Willem II'er Isak bezorgt Sociedad winst in Baskische derby

9 feb 2020, 17:21

De Zweedse spits Alexander Isak heeft Real Sociedad weer een aansprekende zege bezorgd. De 20-jarige aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis voor Willem II speelde, besliste de Baskische derby tegen Athletic Club in het voordeel van Sociedad: 2-1. Isak had donderdag met twee doelpunten ook al een belangrijk aandeel in de verrassende zege op Real Madrid in het Spaanse bekertoernooi (3-4).

Portu zette de thuisclub na 65 minuten op voorsprong in San Sebastián. De bezoekende ploeg uit Bilbao kwam al snel weer op gelijke hoogte via Iñaki Williams, de spits die donderdag in de blessuretijd de winnende treffer binnen kopte in de bekerwedstrijd tegen FC Barcelona (1-0). In de 83e minuut besliste Isak het duel tussen de twee Baskische clubs in het voordeel van Real Sociedad, dat zich op de zesde plaats in La Liga nestelde. Athletic staat met zes punten minder op de negende plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.