Terug

Volg Vandaag Inside

Isaac Babadi dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor PSV

12 apr 2024, 20:11

Isaac Babadi kan dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie komen voor PSV. De 19-jarige middenvelder is donderdag geblesseerd geraakt tijdens een training, meldt de Eindhovense club in een korte update. Volgens de club gaat het om een knieblessure.

Babadi beleefde dit jaar zijn doorbraak bij PSV, waar hij de jeugdopleiding doorliep. In zestien competitieduels kwam hij één keer tot scoren. In februari was hij trefzeker tegen FC Volendam (1-5).

Koploper PSV neemt het zaterdag in de Eredivisie op tegen Vitesse. De aftrap in Eindhoven is om 16.30 uur.

Onlangs droeg René van der Gijp in Vandaag Inside een stukje voor uit de column van Nico Dijkshoorn over PSV-trainer Peter Bosz: “Ik vind dit zó goed!” Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.