Terug

Volg Vandaag Inside

Is Vincent Janssen op weg naar Schotland?

Is Vincent Janssen op weg naar Schotland?

30 dec 2018, 14:50

Een aantal Schotse boulevardkranten meldt dat Vincent Janssen in beeld zou zijn bij Celtic.

Op dit moment staat de aanvaller nog onder contract bij Tottenham Hotspur maar daar ziet de toekomst er somber uit. Janssen kreeg dit seizoen niet eens een rugnummer toegewezen en werd niet ingeschreven voor de Premier League en de Champions League. Dit seizoen speelde hij nog geen minuut.

Janssen hoopt in 2019 volledig fit te zijn om een transfer af te kunnen dwingen. Een ploeg die geïnteresseerd zou zijn, is volgens The Daily Record Celtic. In de wedstrijd tegen Motherwell op 19 december werd Janssen zelfs gesignaleerd door fans op de tribune van Celtic.

Een andere grote Schotse krant spreekt het gerucht overigens tegen. The Scotsman meldt dat Celtic niet van plan is om Janssen te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.