Terug

Volg Vandaag Inside

Is dit het laatste jaar van Johan Derksen op televisie?

Is dit het laatste jaar van Johan Derksen op televisie?

5 jan 2023, 21:37

Het contract van Johan Derksen bij Talpa loopt na dit jaar af. In Koffie met Johan, een online rubriek van Vandaag Inside, krijgt Johan de vraag of 2023 zijn laatste jaar op televisie is.

"Daar wil ik niet op vooruitlopen, want je weet totaal niet wat er gebeurt," antwoordt Johan. "Komt er een fusie tussen Talpa en RTL? Hoe gaat het verder? Het is natuurlijk zo: als je goede kijkcijfers hebt, dan zijn ze in principe geneigd om verder te gaan. Dat is niet zo onlogisch, zo zit de tv-wereld in elkaar."

Of Johan daar ook voor open staat? "Ik ben op een leeftijd dat ik moeilijk kan zeggen hoe ik er fysiek over een jaar uit zal zien. Dus ik laat het gewoon gebeuren."

Bekijk hieronder de hele aflevering van Koffie met..., waarin Johan ook terugblikt op zijn optreden bij 'De 10 vragen' met Rob Kemps en zijn mening geeft over de oudejaarsconferences van Claudia de Breij en Guido Weijers!

Koffie met Johan: over programma Rob Kemps, Claudia de Breij, Vandaag Inside en eigen nummer
26:37
Koffie met Johan: over programma Rob Kemps, Claudia de Breij, Vandaag Inside en eigen nummer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.