Terug

Volg Vandaag Inside

Is de pass van deze 19-jarige Zwitser dé assist van de eeuw?!

Is de pass van deze 19-jarige Zwitser dé assist van de eeuw?!

10 okt 2018, 21:57

Bastien Toma is een 19-jarige Zwisterse voetballer die uitkomt voor Sion. Deze week speelde hij met zijn ploeg tegen Xamax (wie kent het niet?) en gaf hij deze wonderschone assist.

Met deze briljante no look-pass zet hij even 9 man van de tegenstander op het verkeerde been. En daar valt dan ook nog eens een doelpunt uit!

Overigens heeft onze eigen René van der Gijp ooit eens een seizoen bij Xamax gespeeld. In het seizoen '87/'88 speelde René 19 wedstrijden voor de ploeg waarin hij 6 keer tot scoren kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.