Terug

Volg Vandaag Inside

Inzetbaarheid Lozano onzeker bij PSV

Inzetbaarheid Lozano onzeker bij PSV

14 aug 2019, 16:27

De kans is groot dat Hirving Lozano zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld. De Eindhovense club is sinds maandag in gesprek met Napoli over een transfer van de Mexicaan, die zondag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag met een lichte voetblessure uitviel.

Trainer Mark van Bommel wist woensdag nog niet of Lozano nog bij de selectie zit voor het thuisduel met FK Haugesund, in de derde voorronde van de Europa League. "Lozano heeft dinsdag niet met de groep meegetraind. We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas donderdagavond", aldus Van Bommel.

PSV hoopt van Napoli 40 miljoen euro voor Lozano te krijgen. Een deel van dat bedrag gaat naar zijn vorige werkgever, de Mexicaanse club CF Pachuca.

PSV verdedigt donderdag in Eindhoven een voorsprong van 1-0 uit de eerste wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.