Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller Ronaldo redt punt voor tiental 'Juve'

Invaller Ronaldo redt punt voor tiental 'Juve'

26 dec 2018, 18:02

BERGAMO (ANP) - Juventus heeft in de Italiaanse voetbalcompetitie voor de tweede keer dit seizoen puntenverlies geleden. De uitwedstrijd tegen Atalanta eindigde in 2-2.

Het was aan Cristiano Ronaldo te danken dat de eerste nederlaag voor de koploper uitbleef. De Portugese sterspeler kreeg rust van trainer Massimiliano Allegri, maar moest in de 65e minuut bij een achterstand van 2-1 alsnog het veld in. In de 78e minuut stond Ronaldo op de juist plaats om de bal na een hoekschop in het doel te koppen. Juventus voetbalde op dat moment al met een man minder na een rode kaart voor de Uruguayaanse middenvelder Rodrigo Betancur.

De lijstaanvoerder leek in Bergamo juist een makkelijke middag tegemoet te gaan. Juventus kwam na twee minuten op voorsprong door een eigen doelpunt van de Albanese verdediger Berat Djimsiti. Duvan Zapata bracht Atalanta halverwege de eerste helft langszij. De Colombiaan zette zijn team in de 56e minuut, opnieuw op aangeven van Alejandro Gómez, ook op voorsprong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.