Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller Ramselaar helpt FC Utrecht aan zege

Invaller Ramselaar helpt FC Utrecht aan zege

8 dec 2019, 17:38

FC Utrecht heeft een einde gemaakt aan een serie van drie nederlagen op rij. De ploeg van trainer John van den Brom won de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 1-0.

Invaller Bart Ramselaar maakte in de 81e minuut het winnende doelpunt. Het was de eerste treffer voor FC Utrecht na 357 minuten voetballen in de eredivisie. Ramselaar scoorde op aangeven van Gyrano Kerk.

FC Utrecht had het lastig in Groningen, waar de thuisploeg de beste kansen kreeg. De club vond met de zege weer aansluiting met de subtop. De achterstand op nummer vier Willem II is nu drie punten.

FC Groningen leed de tweede nederlaag op rij, na het verlies van vorige week bij Fortuna Sittard (1-0). Daarvoor bleef de ploeg zes duels op rij ongeslagen, met vier overwinningen en twee gelijke spelen. FC Groningen slikte de eerste nederlaag in een thuiswedstrijd sinds 31 augustus van dit jaar, toen Heracles Almelo te sterk was (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.