Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller Memphis benut strafschop en speelt gelijk met Lyon

Invaller Memphis benut strafschop en speelt gelijk met Lyon

17 dec 2020, 00:30

Olympique Lyon heeft in de Franse voetbalcompetitie puntenverlies geleden. Het elftal van trainer Rudi Garcia speelde gelijk tegen Stade Brest: 2-2.

Memphis Depay startte op de bank, maar kwam in de 55e minuut bij een achterstand van zijn ploeg alsnog in het veld. De aanvaller benutte in de 69e minuut een strafschop. Maxwel Cornet, ook een invaller, zorgde in de 81e minuut voor de 2-1 van Lyon. De gelijkmaker viel diep in blessuretijd. Romain Faivre scoorde uit een penalty.

Paris Saint-Germain won met 2-0 van RC Lens door treffers van Kylian Mbappé (strafschop) en Moise Kean. Olympique Marseille verloor met 2-1 bij Stade Rennes. Kevin Strootman deed de laatste 20 minuten mee.

Lille, dat eerder op woensdag Dijon met 2-0 versloeg, is koploper met 32 punten uit vijftien duels. Paris Saint-Germain heeft nu 31 punten en Olympique Lyon 30.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.