Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller Elia scoort voor koploper Basaksehir

Invaller Elia scoort voor koploper Basaksehir

28 jan 2019, 21:29

ISTANBUL (ANP) - Eljero Elia heeft zijn waarde getoond voor zijn werkgever Istanbul Basaksehir. De vleugelaanvaller kwam in de competitiewedstrijd tegen Kasimpasa in de 73e minuut in het veld. Elf minuten later maakte de 31-jarige Elia de 2-0, wat ook de eindstand was.

De oud-Feyenoorder kreeg een lange lage voorzet van de Bosniër Edin Visca voor zijn voeten. Met een behendig stiftje verschalkte hij Ramazan Köse, de doelman van Kasimpasa.

Visca had Basaksehir in de 42e minuut op voorsprong gezet.

Istanbul Basaksehir is de koploper van de Turkse Süper Lig. Na 19 wedstrijden heeft de club van Elia 41 punten verzameld, 6 meer dan achtervolger Galatasaray.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.