Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller De Jong wint met Sevilla van Villareal

Invaller De Jong wint met Sevilla van Villareal

29 dec 2020, 20:25

Sevilla heeft de thuiswedstrijd tegen Villarreal met 2-0 gewonnen. Lucas Ocampos was de grote man bij de thuisploeg, met een treffer en een puntgave assist.

Ocampos opende in 8e minuut de score. De Argentijn mocht een strafschop nemen, nadat Juan Foyth een schot van Marcos Acuña met een arm had geblokt. Op aangeven van Ocampos tekende Youssef En-Nesyri in de 53e minuut voor 2-0.

Luuk de Jong mocht in de 88e minuut nog invallen bij Sevilla. Zijn ploeggenoot Karim Rekik bleef op de bank. Trainer Unai Emery van Villarreal beleefde weinig plezier aan zijn terugkeer naar het stadion van Sevilla, de club met wie hij driemaal de Europa League won.

Sevilla klom naar de vierde plaats van de ranglijst. De formatie kwam in punten gelijk met het als derde geklasseerde Real Sociedad, dat twee duels meer heeft gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.