Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale weer stap dichter bij eerste titel sinds 2010

Internazionale weer stap dichter bij eerste titel sinds 2010

11 apr 2021, 16:39

Internazionale krijgt de eerste landstitel sinds 2010 steeds meer in zicht. Het elftal van trainer Antonio Conte won met 1-0 van Cagliari en behaalde daarmee in de competitie de elfde overwinning op rij.

Cagliari had lang uitzicht op een resultaat. Middenvelder Matteo Darmian hielp Inter in de 77e minuut, op aangeven van Achraf Hakimi, alsnog aan de overwinning. Even daarvoor kopte Oranje-international Stefan de Vrij, die een basisplaats had, de bal uit een hoekschop tegen de lat.

Inter heeft met nog acht wedstrijden te gaan een voorsprong van 11 punten op AC Milan, dat zaterdag won bij Parma (1-3). Toen Inter in 2010 voor het laatst de Italiaanse titel pakte, was Wesley Sneijder een van de belangrijkste spelers bij de club. Inter won dat jaar ook de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.