Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale verstevigt koppositie in Serie A

Internazionale verstevigt koppositie in Serie A

4 apr 2021, 00:44

Internazionale is nog dichter bij de eerste landstitel sinds 2010 gekomen. De koploper van de Serie A won het uitduel met Bologna (0-1) en profiteerde zo van het gelijkspel van AC Milan bij Sampdoria (1-1).

Internazionale heeft nu een voorsprong van 8 punten op het als tweede geklasseerde AC Milan, dat ook nog eens een duel meer heeft gespeeld. Romelu Lukaku maakte het enige doelpunt van Internazionale in Bologna. Stefan de Vrij bleef op de bank bij Internazionale. De verdediger miste de eerste drie duels van het Nederlands elftal in de WK-kwalificatie na een positieve coronabesmetting. Jerdy Schouten en Mitchell Dijks hadden een basisplaats bij Bologna.

Internazionale veroverde in 2010 voor het laatst de landstitel, met Wesley Sneijder in de gelederen. De club won dat jaar ook de Champions League en Wereldbeker voor clubteams.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.