Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale twee thuisduels zonder fans

Internazionale twee thuisduels zonder fans

27 dec 2018, 18:20

MILAAN (ANP) - Internazionale moet twee thuiswedstrijden achter gesloten deuren voetballen. De club is door de Italiaanse voetbalbond gestraft voor het wangedrag van een deel van de eigen aanhang tijdens het thuisduel van woensdagavond met Napoli. Racistische fans van Inter maakten apengeluiden als Kalidou Koulibaly aan de bal kwam.

De donkere verdediger van Napoli kreeg donderdag steun vanuit de hele voetbalwereld. Ook burgemeester Giuseppe Sala van Milaan sprak van 'een grote schande'. De Italiaanse voetbalbond besloot dat Internazionale straf verdient. De Curva Nord, de tribune voor de harde kern van Internazionale, moet zelfs drie thuiswedstrijden leeg blijven. Vanuit die vakken van Stadio Giuseppe Meazza klonken de apengeluiden herhaaldelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.