Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale neemt koppositie over van stadgenoot AC Milan

Internazionale neemt koppositie over van stadgenoot AC Milan

23 dec 2020, 23:17

Internazionale mag zich in elk geval voor een paar uur koploper noemen van de Serie A. De ploeg van trainer Antonio Conte won met 2-1 bij middenmoter Hellas Verona. De Argentijn Lautaro Martínez maakte kort na de rust het openingsdoelpunt. Ivan Ilic zorgde na ruim een uur voor 1-1 waarna Milan Skriniar in de 69e minuut de bezoekers opnieuw op voorsprong bracht. In de slotfase hield Inter stand.

De Milanese club kwam op 33 punten uit veertien duels. Stadgenoot AC Milan staat tweede met 31 punten en kan de koppositie heroveren met een zege woensdagavond thuis tegen Lazio.

Verdediger Stefan de Vrij speelde zijn honderdste wedstrijd voor Inter in alle competities.

Bij Inter mag Christian Eriksen na een jaar alweer vertrekken. De 28-jarige middenvelder behoorde in Verona al niet meer tot de selectie van Conte. De oud-Ajacied kreeg toestemming om vervroegd naar Denemarken terug te keren waar zijn vrouw op het punt van bevallen staat. Eriksen slaagde er in Milaan niet in om uit te groeien tot een vaste waarde nadat hij was overgekomen van Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.