Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale met moeite langs Empoli

Internazionale met moeite langs Empoli

29 dec 2018, 18:03

EMPOLI (ANP) - Internazionale heeft met de nodige moeite de uitwedstrijd tegen Empoli gewonnen. De ploeg van verdediger Stefan de Vrij won met 1-0 dankzij een treffer van Keita Baldé ruim twintig minuten voor het einde. Inter komt op 39 punten, veertien minder dan koploper Juventus, dat eerder op de dag met 2-1 van Sampdoria won. Inter blijft derde.

AS Roma won met 2-0 bij Parma. Met Justin Kluivert de hele wedstrijd in het elftal wonnen de Romeinen dankzij treffers van Bryan Cristante en Cengiz Ünder in de tweede helft. Rick Karsdorp bleef de hele wedstrijd op de bank bij Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.