Internazionale loopt door zege op Parma verder uit in Serie A

5 mrt 2021, 00:35

Koploper Internazionale heeft de voorsprong in de Italiaanse Serie A op naaste concurrent en rivaal AC Milan vergroot tot 6 punten. De ploeg van verdediger Stefan de Vrij won met 2-1 van het kwakkelende Parma. Titelverdediger Juventus volgt op 10 punten.

Alexis Sánchez opende de score voor Inter in de tweede helft. Hij reageerde attent op balverlies bij Parma en schoot raak in de rechterhoek. Enkele minuten later verdubbelde hij op aangeven van Romelu Lukaku de voorsprong na een snelle omschakeling. Hernani bracht Parma met de 2-1 nog terug in de wedstrijd, maar de thuisploeg kon niet nog een keer tot scoren komen. Parma staat voorlaatste in de Serie A met 15 punten.

De Vrij speelde de hele wedstrijd bij Inter. Joshua Zirkzee ontbrak in de selectie van Parma.