Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale laat koppositie liggen

Internazionale laat koppositie liggen

26 okt 2019, 22:02

Internazionale heeft in de Serie A niet kunnen profiteren van het puntenverlies van koploper Juventus. De nummer twee van de ranglijst kwam eveneens niet verder dan een gelijkspel. Subtopper Parma bleef in Milaan overeind: 2-2.

Antonio Candreva zette de thuisploeg, met verdediger Stefan de Vrij aanvankelijk op de bank, halverwege de eerste helft op voorsprong. Bij de rust leidden de bezoekers echter met 1-2. Yann Karamoh had een groot aandeel in die verrassende wending. De Franse huurling van Inter bracht de gelijkmaker op zijn naam en verzorgde de assist bij de treffer van Gervinho.

Na de rust zorgde Romelu Lukaku voor de omstreden gelijkmaker. Candreva, de man van de assist, leek aangespeeld te worden in buitenspelpositie, maar de VAR keurde het doelpunt van de Belg opvallend genoeg goed. In de vergeefse jacht op de winnende treffer kopte De Vrij, die in de 66e minuut was ingevallen, nog naast.

Het verschil tussen Juventus, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Lecce, en Inter op de ranglijst bleef één punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.