Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale laat Cagliari kansloos in bekertoernooi

Internazionale laat Cagliari kansloos in bekertoernooi

14 jan 2020, 23:46

Internazionale heeft vrij eenvoudig de kwartfinales van het toernooi om de Italiaanse beker bereikt. Het elftal van trainer Antonio Conte won in eigen stadion met 4-1 van Cagliari.

De Belgische aanvaller Romelu Lukaku scoorde twee keer. Ook de Spanjaard Borja Valero en de Italiaan Andrea Ranocchia waren trefzeker. Cagliari deed ruim een kwartier voor tijd, bij een achterstand van 3-0, via de Uruguayaan Christian Oliva pas wat terug.

Stefan de Vrij bleef op de reservebank zitten bij Inter, dat zaterdag 1-1 speelde tegen Atalanta en daarmee de koppositie in de Serie A aan Juventus verspeelde. Juventus speelt woensdag in de achtste finales van de beker tegen Udinese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.