Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale in titelstrijd enige tijd zonder Vidal

Internazionale in titelstrijd enige tijd zonder Vidal

11 mrt 2021, 16:28

Internazionale moet het in de titelstrijd in de Serie A enige tijd stellen zonder Arturo Vidal, die vrijdag een knieoperatie ondergaat. Hoe lang de Chileense middenvelder vermoedelijk langs de kant staat, maakte de koploper van Italië niet bekend.

Zonder Vidal (33) neemt Inter het zondag op tegen Torino. Ze kunnen dan al de achtste zege op een rij boeken in de competitie. Inter, dat 6 punten voorsprong heeft op stadgenoot AC Milan, mikt op de eerste landstitel sinds 2010.

Internazionale is niet meer actief in Europa. De ploeg van trainer Antonio Conte werd in de Champions League laatste in de groep.

Vidal kwam vorig jaar over van FC Barcelona, waar hij niet in de plannen van trainer Ronald Koeman voorkwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.