Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale in Europa League zonder publiek wegens coronavirus

Internazionale in Europa League zonder publiek wegens coronavirus

25 feb 2020, 11:33

De Italiaanse voetbalclub Internazionale speelt donderdag de thuiswedstrijd in de Europa League tegen het Bulgaarse Ludogorets zonder publiek. De reden van het besluit is de uitbraak van het coronavirus in het noorden van Italië. Dat meldt de topclub uit Milaan op de eigen website.

In Italië zijn al zeven mensen om het leven gekomen door het coronavirus. In de Italiaanse competitie werden afgelopen weekend al een paar wedstrijden afgelast. De regering heeft toestemming gegeven de duels achter gesloten deuren in te halen.

Internazionale verdedigt in het eigen San Siro een voorsprong van 2-0. Afgelopen donderdag kwamen in Bulgarije Christian Eriksen en Romelu Lukaku tot scoren. De inzet van de ontmoeting in de Europa League is een plek in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.