Terug

Volg Vandaag Inside

Internazionale: Icardi niet geblesseerd

Internazionale: Icardi niet geblesseerd

20 feb 2019, 19:42

MILAAN (ANP) - De rel tussen Internazionale en Mauro Icardi heeft een nieuwe aflevering gekregen. De club heeft woensdag laten weten dat de spits niet geblesseerd is aan zijn rechterknie.

Icardi liet zondag de competitiewedstrijd tegen Sampdoria schieten wegens een knieblessure. Internazionale twijfelde aan de klachten van de aanvaller en liet hem uitgebreid onderzoeken. ,,We hebben hem bekeken vanwege pijn aan zijn rechterknie", valt er in een statement te lezen. ,,De resultaten daarvan vertonen geen significante verschillen met de resultaten van onderzoeken die voorafgaand aan het seizoen zijn uitgevoerd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.