Terug

Volg Vandaag Inside

Internationale stervoetballers steunen zorgpersoneel wereldwijd

Internationale stervoetballers steunen zorgpersoneel wereldwijd

19 apr 2020, 11:10

De FIFA heeft in een video met 50 voetbalsterren steun betuigd aan zorgpersoneel, die over de hele wereld met man en macht werken om het coronavirus te bestrijden.

Marco van Basten, Vivianne Miedema en Daniëlle van de Donk zijn namens Nederland vertegenwoordigd in de videoboodschap. Ook sterren zoals Ronaldo, Diego Maradonna, Zinedine Zidane en Pelé applaudisseren voor de zorgmedewerkers.

'Wij voetballers zijn het gewend om applaus in ontvangst te nemen, maar nu hebben wij de kans om onze waardering te tonen aan de mensen die hun leven riskeren om onze levens te beschermen. Jullie zijn de helden van vandaag en we willen graag laten zien dat de hele voetbalwereld achter jullie staat', zegt David Beckham.

Bekijk in het onderstaande fragment uit Veronica Inside het moment waarin de autobiografie van Van Basten werd besproken, waarin 'San Marco' voor het eerst zijn verhaal vertelt. Wim vertelt daarnaast over zijn relatie met Van Basten

VIDEO - Wim kreeg boze berichten van Van Basten

Wim kreeg boze berichten van Van Basten
5:28
Wim kreeg boze berichten van Van Basten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.