Terug

Volg Vandaag Inside

International Rudy van Bayern naar Schalke 04

International Rudy van Bayern naar Schalke 04

27 aug 2018, 18:37

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Sebastian Rudy is dichtbij een overgang van Bayern München naar Schalke 04. Mocht de 28-jarige Duitse international de medische keuring positief doorstaan dan is de transfer officieel, zegt Bayern-voorzitter Karl Heinz Rummenigge. ,,Het is een logische stap voor hem."

De transfer van Rudy heeft lang op zich gewacht. De verdedigende middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, had zijn vertrekwens al vroeg in de zomer kenbaar gemaakt. Eerst was RB Leipzig lang in de race voor de handtekening van de middenvelder die sinds 2017 bij Bayern speelt, maar niet altijd zeker was van een basisplaats. Die club schrok echter van de gevraagde transfersom van ongeveer 16 miljoen euro. Schalke is wel bereid dat bedrag neer te leggen voor de 26-voudig international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.