Terug

Volg Vandaag Inside

International Ecuador is paspoort kwijt en vraagt om hulp

International Ecuador is paspoort kwijt en vraagt om hulp

18 nov 2020, 21:17

International Pervis Estupinan van Ecuador kan voorlopig zijn land niet uitkomen. De verdediger van de Spaanse voetbalclub Villarreal is op zoek naar zijn paspoort. Het document zat in een zwarte tas, die hij met twee andere koffers na de interland tegen Colombia (6-1) in Quito is kwijtgeraakt.

Via een oproep op sociale media probeert Estupinan zijn spullen en met name zijn paspoort zo snel mogelijk terug te krijgen. Zaterdag wacht in Spanje de wedstrijd tegen Real Madrid. In zijn digitale speurtocht krijgt hij steun van de nationale ploeg, die zijn boodschap via alle mogelijke kanalen heeft rondgestuurd.

Estupinan maakte tegen Colombia de zesde treffer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.