Terug

Volg Vandaag Inside

'Interesse Feyenoord in spits Danilo wekt irritatie op bij Ajax'

'Interesse Feyenoord in spits Danilo wekt irritatie op bij Ajax'

11 mei 2022, 09:00

Feyenoord gaat er alles aan doen om Ajax-spits Danilo Pereira transfervrij te contracteren, zo meldt De Telegraaf. Eerder gaven Feyenoord-accounts 1908nl en Feyenoord Transfermarkt ook al aan dat de Rotterdammers interesse in hem hebben. In Amsterdam zijn ze niet blij met de interesse vanuit Rotterdam.

De Braziliaanse spits wil zelf nog niets kwijt over een eventueel vertrek naar Rotterdam, omdat hij volgens De Telegraaf weet hoe gevoelig deze overstap is. Bij Ajax wekt de interesse van de Rotterdammers irritatie op. De Amsterdammers betaalde in 2017 twee miljoen euro voor de jonge aanvaller. Ook heeft de regerend landskampioen veel tijd en energie in de ontwikkeling van Danilo gestoken. Aankomende zomer kan hij transfervrij naar de aartsrivaal verkassen, en dat ligt gevoelig in Amsterdam.

De 23-jarige Braziliaan speelde in totaal pas twintig keer voor Ajax, hij wist daarin wel negen keer te scoren. Vorig seizoen werd Danilo uitgeleend aan FC Twente, toen scoorde de spits zeventien doelpunten in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.